Gaat Yolanthe Sneijder-Cabau naar Las Vegas?

Veronica Superguide logo
Gaat Yolanthe Sneijder-Cabau naar Las Vegas?

Yolanthe's rol in Las Vegas-show Hans Klok van de baan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hans Klok maakte gisteren in De Telegraaf bekend dat Yolanthe een vaste rol krijgt in zijn aankomende Las Vegas-show. Die droom van Yo valt nu alsnog in duigen...

Shownieuws sprak naar eigen zeggen met "een betrouwbare bron". En die "gaf vandaag aan dat Yolanthe voorlopig niet aan de slag gaat met de wereldberoemde illusionist. De brunette heeft namelijk gewoon nog opnames voor DNA Onbekend en die zijn ook nog eens uitgelopen." Balen!Wel pikant: Yolanthe deelde gisteren nog een insta-foto met de veelzeggende (Spaanse) tekst "Wie magie heeft, heeft geen trucjes nodig".

Yolanthe en Hans Klok

Yolanthe kwam gisteren ook onder vuur te liggen na een 'gevaarlijke' foto van zoontje Xess Xava. Dat goede nieuws rond Vegas kwam dus als geroepen! Helaas blijkt dat niet te kloppen. Yolanthe zou volgens Hans, die al best wat kritiek op zijn nieuwe show kreeg, een vaste rol als waarzegster krijgen. Ze gebruikt dit dan als opstapje om carrière te maken in Hollywood.Hans vertelde vandaag (ondanks zijn gesprek met De Telegraaf) dat het tocht niet klopt.

Las Vegas-show Hans Klok

Topillusionist Hans Klok gaat nog deze maand van start met zijn las Vegas-residentie. Eerder had hij ook een celebrity-assistente in de vorm van Pamela Anderson. Yolanthe zou dus de nieuwe Pamela gaan spelen, maar het mocht niet baten. Hoe dan ook: Hans trapt zijn magische reeks optredens op 29 juli definitief af.

Lees verder