Yolanthe Sneijder Cabau

Veronica Superguide logo
Yolanthe Sneijder Cabau

Yolanthe bekritiseerd om ‘gevaarlijke’ foto Xess Xava

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Yolanthe dacht even een mooie foto te delen van haar zoontje Xess Xava. Maar het kiekje viel niet bij iedereen in de smaak!

Zonsondergang

Gisteren plaatste Yolanthe Sneijder-Cabau een foto op Instagram die het nodige stof deed opwaaien. Daarop is te zien hoe haar zoontje in zee zwemt tegen de achtergrond van een fotogenieke zonsondergang. Typisch Instagram-materiaal, zou je denken, maar niet iedereen kon de schoonheid ervan inzien. Verschillende volgers vroegen namelijk af in hoeverre het verantwoord was om je driejarige zoontje de zee in te sturen als het donker wordt…

‘Moedermaffia’

Ik ben vast een zeikerd, maar ik vind dit een beetje eng. Je bent zo ver van hem vandaan, het wordt donker en hij staat tot ver in het water”, zo luidt een van de reacties onder de foto. “Medelijden met kids die zulke moeders hebben. Die alles voor een foto doen”, reageert een andere volger. Yolanthe krijgt echter ook bijval. “Laat die moedermaffia lekker in haar sop gaar koken... Die zoekt en vindt altijd wel iets”, zo concludeert een van haar fans.

Lees verder