Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau reageert op liefdesverklaring Wesley Sneijder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Wesley Sneijder verklaarde zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau vorige week publiekelijk de liefde. Hij wil haar terug. Dat is zelfs het belangrijkste doel in zijn leven. De grote vraag is natuurlijk hoe Yo daar zelf over denkt.

Wesley wil Yolanthe terug

Wesley Sneijder vertelde vorige week in gesprek met Frank Evenblij in Villa Oranje dat hij de relatie met zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau graag zou willen herstellen. Hij gaf aan fouten gemaakt te hebben, waar hij nu heel veel spijt van heeft. Toch blijft Wesley hoop houden:  "Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. (…) Maar ik zal er hard voor moeten knokken."

'Focussen op dingen die ik belangrijk vind'

Dat ‘de nieuwe Johan Derksen’ inderdaad verrekte hard zal moeten knokken, blijkt wel uit het interview dat RTL Boulevard met Yolanthe had. De actrice wil zich vooral op zichzelf richten: “Ik laat het gewoon op me af komen en weer gaan. Ik probeer het te laten en me te focussen op dingen die ík belangrijk vind. Ik voel me fijn over wie ik ben en ik denk dat het fundament is in het leven.”

Wat Yo dan zoal belangrijk vindt, mag duidelijk zijn: haar zoontje Xess Xava staat natuurlijk bovenaan de prioriteitenlijst, maar daarnaast richt ze zich tegenwoordig ook weer vol op haar acteercarrière. Ze kreeg bijvoorbeeld zelfs acteerles van Will Smith.

Benieuwd hoe de actrice woont? We laten het je graag zien!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder