Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol?
TV

Yes! Nieuwe Amerikaanse versie Wie is de Mol? mogelijk naar Netflix

|
|

Laatste update:

Molloten opgelet! Kan je geen genoeg krijgen van Wie is de Mol? en is slechts één keer in het jaar te weinig? Een Amerikaanse versie van het populaire spelprogramma staat op de planning en deze komt volgens Variety hoogstwaarschijnlijk naar Netflix!

We kennen Wie is de Mol? natuurlijk met onze vertrouwde BN'ers, maar het concept komt eigenlijk van Belgische bodem! En ook kent het spannende programma ook al een Amerikaanse geschiedenis; zo ging The Mole in 2001 al in première op de buis in de Verenigde Staten. De opnames van de aankomende, nieuwe Netflix-editie schijnen al achter de rug te zijn. Dat zou in 2021 in Australië te zijn geweest en we kunnen de Netflix-versie dus al sneller verwachten dan we denken... Dit najaar namelijk al!

Het spel

Zal de Amerikaanse variant op ons geliefde spelletje dan heel veel afwijken van het originele concept? Zeker niet. Het blijft ook bij deze versie simpel: 11 kandidaten, 1 mol en een grote prijzenpot. Ook hier geldt weer dat er opdrachten gespeeld worden en dat de kandidaten tijdens de rit de Mol moeten ontmaskeren. Oud en vertrouwd dus!

De Mol

Wie is de Mol? is in Nederland hartstikke populair en we kunnen niet wachten op aankomend seizoen. In ons landje doet het programma het ook al ruim twintig jaar heel lekker op de buis; zeker door de spannende opdrachten en het feit dat we zélf onze hersenen kunnen kraken over de Mol. Want laten we eerlijk zijn: meedoen is in dit geval écht leuker dan winnen. 

The Mole gaat dit najaar in première!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder