Yes! Ali B’s #SilverOpDeMiddenstip is een succes

Veronica Superguide logo
Yes! Ali B’s #SilverOpDeMiddenstip is een succes

Yes! Ali B’s #SilverOpDeMiddenstip is een succes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

U wilt Silver op de middenstip? De winnaar van The Voice Kids zingt binnenkort vóór een wedstrijd van Ajax!

Tijdens de spannende finale van The Voice Kids riep Ali B. de hashtag #SilverOpDeMiddenstip in het leven. Zou het niet geweldig zijn als het talentvolle ventje in een volle Arena Bloed, Zweet en Tranen zou zingen?

Héél veel mensen leek dat een geweldig plan, en de kreet werd veelvuldig gedeeld op sociale media. Silver won de finale van The Voice Kids op knappe wijze, en een optreden in de Amsterdam Arena is dan een leuk toetje. Wat heet!

Het was eigenlijk de bedoeling dat Silver het nummer (beroemd gemaakt door André Hazes) voor de halve finale van de Champions League zou zingen. Volgende week wordt deze wedstrijd gespeeld in de Arena, nadat Ajax gisteravond knap won van de Londenaren.

Bloed, Silver en Tranen

Silver zal níet te horen zijn voor deze wedstrijd, wat schijnbaar te maken heeft met regels van de UEFA, maar de zanger mag wél op 12 mei aan de bak. Ajax speelt dan tegen FC Utrecht, en Silver zal vóór de wedstrijd een mopje zingen op de middenstip. Dit liet de kleine artiest zelf weten op Instagram.

FC Utrecht is natuurlijk geen Tottenham Hotspur, maar de wedstrijd van 12 mei kan alsnog erg belangrijk zijn. Ajax speelt nog mee om de Champions League, de beker én het landskampioenschap. Misschien brengt Silvers gekweel de Amsterdamse club geluk!

Lees verder