En de winnaar van The Voice Kids 2019 is... Silver Metz!

Veronica Superguide logo
En de winnaar van The Voice Kids 2019 is... Silver Metz!

En de winnaar van The Voice Kids 2019 is... Silver Metz!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De 10-jarige levensliedzanger Silver Metz wint het achtste seizoen van The Voice Kids. 

De jonge zanger van coach Ali B. nam het in de superspannende finale op tegen Sezina Steur (14) van team Marco Borsato, Robin Tinge (14) van team Anouk én Ralph Moerman (14) van team Ilse DeLange. 

Jordaanjochie

De kleine Silver kon vanaf zijn overtuigende auditie - Anouk wilde hem zelfs adopteren! - rekenen op veel lof en waardering. Het mag dan ook geen verrassing heten dat 'Jordaanjochie' Silver nu ook de winst pakt! Hij zong gisterenavond een paar keer solo, maar mocht ook nog een duet zingen met zijn coach. 

Anouk gaat los!

Het is natuurlijk óók geen verrassing dat Anouk er weer eens uitspringt als fel en eerlijk jurylid. Dit was in de finale niet anders. Ze kwam op voor twee talentjes die online nogal wat bakken kritiek over zich heen kregen. Ze vond dat kijkers zich moesten schamen. Zulke dingen zeg je niet over kinderen (over Silver die een paar klassen oversloeg, en Robin die graag make-up draagt). 

#Silveropdemiddenstip

Ali B. riep tijdens de finale een gloednieuwe hashtag in het leven: #Silveropdemiddenstip. Hij ziet graag dat zijn pupil in de ArenA mag optreden. Het regent inmiddels tweets die inspelen op die wens, zelfs van mensen die niet eens Amsterdammer zijn. 

De trotse coach zelf nam op twitter nog een speciale boodschap op met zijn winnaar. Kijk maar: 

Wil je de finale met alle optredens nog eens terugkijken? Kijk dan hier!

Lees verder