Wut? Wordt het slijmnummer Hey There Delilah een tv-serie!?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wut? Wordt het slijmnummer Hey There Delilah een tv-serie!?

Wut? Wordt het slijmnummer Hey There Delilah een tv-serie!?

|
|

Laatste update:

We worden soms al horendol van alle remakes en reboots, maar het kán erger. Er zijn plannen voor een serie die is gebaseerd op het nummer Hey There Delilah, van de Plain White T’s.

Het mierzoete Hey There Delilah gaat over een studente in New York, en haar verkering: een muzikant die door probeert te breken. Dat lukt nog niet bijzonder goed, maar in het nummer spiegelt hij Delilah gouden bergen voor, als ze maar bij elkaar blijven. De serie draait om zo'n LAT-relatie, en moet een romantische comedy worden.

What you do to me!?

Alsof de duvel ermee speelde werd juist deze tandglazuurverwoestende ballad een enorme (en vooralsnog de enige) hit voor de Plain White T’s. Twaalf jaar nadat het nummer de hitlijsten bestormde moet het dan maar een romantische serie worden.

Hey There Delilah stond 20 weken in de Nederlandse Top 40, en bereikte de achtste positie in de lijst. In de VS was het een enorme hit, en dit werkte ook door in films en series. Het nummer is regelmatig gebruikt om aan te geven dat de scène waar je naar kijkt Heel Erg Gevoelig is. Behalve in Family Guy, natuurlijk!

De serie wordt geschreven door musicalschrijver Jeremy Desmon, en daarnaast geproduceerd door Tom Higgenson, de zanger van de Plain White T’s. Het duo zal de komende maand proberen om televisiemaatschappijen te interesseren voor Hey There Delilah. Of de serie er uiteindelijk komt is dus nog onzeker.

Lees verder