WTF!? True Detective Pikachu is voer voor nachtmerries!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
WTF!? True Detective Pikachu is voer voor nachtmerries!

WTF!? True Detective Pikachu is voer voor nachtmerries!

|
|

Laatste update:

Het zat erin! Met de première van Pokémon-film Detective Pikachu om de hoek is er nu ook... True Detective Pikachu

De korte video is een mash-up van het eerste seizoen van het loeispannende misdaaddrama en de aankomende avonturenfilm Detective Pikachu. Pikachu is, net als rechercheur Rust Cohle (Matthew McConaughey), totaal aan lager wal geraakt. We durven zelfs te zeggen dat hij het spoor bijster is!

Ben je klaar voor de hele video? Kun je dat ooit echt zijn? Het is nog even wachten op de officiële ‘Nintendo Seal Of Approval’, maar zo te zien wordt dat geen enkel probleem.

(True) Detective Pikachu

Het knotsgekke Detective Pikachu gaat op 8 mei in première. Het derde seizoen van True Detective, met Mahershala Ali in de hoofdrol, zit er net op. Het eerste seizoen van de HBO-serie werd bijzonder hoog aangeslagen, maar het tweede viel een beetje tegen.

Het derde seizoen was weer behoorlijk goed, maar de kijkcijfers bleven helaas nogal achter bij de eerdere series. Het is nog niet duidelijk Of True Detective nog een vierde seizoen krijgt. Gelukkig kunnen we dromen van True Detective Pikachu… hoewel, misschien doen we dat liever niet.

Lees verder