Kristen Stewart

Veronica Superguide logo
Kristen Stewart

WTF? Kristen Stewart praat af en toe met geesten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Dat Twilight-actrice Kristen Stewart met vampiers en weerwolven praat wisten we, maar dat ze buiten het acteren om ook babbelt met geesten, dat is… uhm, nieuw. Kristen onthulde in Vanity Fair dat ze af en toe communiceert met deze wezens en dat ze haar soms ook bang maken.

Geestig interview

"Ik weet niet wat geesten precies zijn, maar er zijn energieën waar ik heel gevoelig voor ben"

Volgens de actrice is ze heel erg gevoelig voor de energie van geesten, maar ook van gewone mensen. Die vervuilen ruimtes waar ze zijn geweest met hun energie en dat pikt Stewart dan op als een antenne. Het is ook de reden dat de 29-jarige bepaalde locaties vermijdt als ze films maakt.

"Als ik in een raar, klein oord ben voor een film en ik bevind me in een vreemd appartement, zeg ik: alsjeblieft niet, ik kan het niet. Je mag bij iedereen komen, maar niet bij mij"

Ervaring met geesten

In 2016 speelde Kristen Stewart in Personal Shopper een vrouw die met overleden mensen kon communiceren. Momenteel zit ze in de regisseursstoel voor haar eerste speelfilm: The Chronology of Water. Ook kunnen we haar dit najaar zien schitteren als een van de 3 hoofdrolspeelsters in de Charlie’s Angels reboot. Of daar geesten in zullen zitten is nog niet bekend.

Lees verder