Karl Urban in The Boys

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Karl Urban in The Boys

Wordt Karl Urban de nieuwe Wolverine?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Boys-acteur Karl Urban is volgens nieuwsplatform Giant Freaking Robot in de running om de nieuwe Wolverine te spelen in de MCU!

Dat meldt de site op basis van een insider bij Disney die hen eerder ook al sappige scoops gaf waarvan enkele al zijn uitgekomen.

Karl Urban als Wolverine?

De acteur uit The Boys, de nieuwe Star Trek-films en The Lord of The Rings zou momenteel in de running zijn voor Wolverine. Volgens de bron van dit platform zouden de MCU-bazen eigenlijk Taron Egerton willen, die wordt al veel langer in verband gebracht met Wolverine. Toch schijnt hij niet toe te willen happen waardoor Karl naar verluidt op één staat in het rijtje met geschikte acteurs.

Karl zat toch al in de MCU?

Maar, horen we de MCU-fanboys en -girls al zeggen: Karl Urban speelde toch al een keer in de MCU? Inderdaad: hij zat in Thor: Ragnarok. Maar zijn personage Skurge ging dood aan het einde van de film en het zou niet voor het eerst zijn dat Marvel Studios. een acteur twee keer gebruikt.

Zo speelde Gemma Chan Minn-Erva in Captain Marvel én ook Sersi in de aankomende MCU-film Eternals. Ohja, dit moet niet als een verrassing komen: Disney, Marvel Studios en Karl himself hebben allemaal nog niet op het gerucht gereageerd. Neem het dus met een mesp-, nee, hele eetlepel zout!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder