Wonder Woman 1984

Veronica Superguide logo
Wonder Woman 1984

Yes! Wonder Woman krijgt een derde film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Alle fans van Wonder Woman opgelet! De film Wonder Woman 1984 moet in Nederland nog in de bioscoop gaan draaien, maar blijkbaar is er in Amerika zó goed op gereageerd dat de makers hebben besloten om de derde film te vervroegen.

"Terwijl fans over de hele wereld Diana Prince blijven omhelzen en het sterke openingsweekend van Wonder Woman 1984 aansturen, zijn we verheugd haar verhaal voort te kunnen zetten met onze echte Wonder Women - Gal en Patty - die zullen terugkeren om de lang geplande bioscooptrilogie af te ronden", onthulde Toby Emmerich, voorzitter van Warner Bros. Pictures Group, gisteren aan Deadline.

Instant succes

De sequel Wonder Woman 1984, die in Nederland als het goed is vanaf 20 januari 2021 gaat draaien, heeft in Amerika al zo'n 16,7 miljoen dollar opgehaald, en dat enkel in het eerste weekend. Dat komt mede omdat bijna de helft van de abonnees van HBO Max de tweede Wonder Woman-film op de dag van de release hebben gekeken. De totale opbrengsten van deze film staan daarmee op 85 miljoen dollar wereldwijd en dat bedrag loopt natuurlijk alleen nog maar op! 

Plannen voor derde film

De grote vraag is nu: wanneer verschijnt Wonder Woman 3 dan? Volgens Deadline zal de film snel in productie gaan, als dat natuurlijk niet in geding komt met de opnames van Cleopatra. Zowel regisseur Jenkins als actrice Gal Gadot zijn daar bij betrokken. Het wordt dus nog even afwachten, maar als we een releasedatum weten, hoor je dat natuurlijk direct!

Lees verder