million dollar island robert jan remi demy finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
million dollar island robert jan remi demy finale
SBSRealityTV

Dit is de winnaar van Million Dollar Island; 120.000 euro gewonnen

|
|

Laatste update:

Vanavond was de finale van Million Dollar Island. Remy, Demi en Robert Jan mochten proberen hun bandjes te verzilveren. Wie o wie speelde het spel het beste en ging met 120.000 euro naar huis?

De finale van Million Dollar Island

Er vielen vanavond nog zes deelnemers af in Million Dollar Island. Er bleven drie finalisten over: Remy, Demi en Robert Jan. Zij namen het in de finale tegen elkaar op. Rijkdom was echter niet gegarandeerd… De kandidaten moesten kistjes openen, waarbij elk kistje 10.000 euro waard was. In drie van de kistjes zaten echter bommen. En wie de bom trof, was alles kwijt.

Kistjes openen

Verlieten de laatste bewoners Million Dollar Island in rijkdom of spatte de droom na 47 dagen toch nog uit elkaar? Demi ging de finale in met 130.000 euro om haar pols, zodat ze 13 kistjes open mocht maken. Bij Remy was dat maar liefst 530.000 euro, oftewel: 53 kistjes. Robert Jan was op zijn beurt 340.000 euro (34 kistjes) waard. 

Remy wint 120.000 euro

Demi stopte na vier kistjes, omdat ze tevreden was met 40.000 euro. Robert Jan besloot veel meer kistjes te openen... Maar stuitte daarbij op een bom. Hij ging daarom met 'slechts' 10.000 euro naar huis. Tot slot dan Remy: hij maakte 12 kistjes open en koos ervoor om het programma met 120.000 euro te verlaten!

Van burenruzies tot domme zetten en levensgevaarlijke situaties; saai was het eerste seizoen van Million Dollar Island niet! Helaas werd het tv-programma niet zo goed bekeken… 

Toch werd er zojuist een tweede seizoen aangekondigd. Je opgeven kan hier.

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Million Dollar Island

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder