Will Smith en Martin Lawrence

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith en Martin Lawrence

Will Smith en Martin Lawrence doen raar dansje voor Bad Boys For Life

|
|

Laatste update:

Bij de keiharde actie van Bad Boys For Life past maar één vorm van promotie: Will Smith en Martin Lawrence doen een ultiem melig dansje!

In de Verenigde Staten gaat Bad Boys For Life volgende week al in première, dus de promotour is in volle gang. Will Smith en Martin Lawrence vliegen de hele wereld over om het derde deel van Bad Boys aan de man te brengen. Vandaag stopte het duo in… Parijs!

Will Smith vond het een prima moment om de slechtste woordgrap óóit te maken: Bad Boys For Eiff, en hij deed met Lawrence een subliem melig dansje voor de beroemde Eiffeltoren.

Ontzettend suf, maar we kunnen op de één of andere manier niet stoppen met kijken!

Bad Boys For Life

In Nederland gaat Bad Boys For Life op 22 januari in première, dus we moeten nog íets langer geduld hebben. Als het goed is lees je op Superguide binnenkort een interview met de regisseurs van Bad Boys 3: de Vlamingen Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Door flitsende misdaadfilms als Black en Patser (met Ali B!) werd het duo gevraagd om de derde Bad Boys-film te regisseren.

Nu deze geweldige taak erop zit kunnen ze binnenkort beginnen aan Beverly Hills Cop 4 mét Eddie Murphy. We kunnen wel stellen dat onze zuiderburen lekker bezig zijn!

Lees verder