Will & Grace-reboot negeert het originele einde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will & Grace-reboot negeert het originele einde

Will & Grace-reboot negeert het originele einde

|
|

Laatste update:

De makers van sitcom Will & Grace hebben laten weten de finale van de originele serie te negeren. Reden? Het zou niet passen bij de reboot.

Finale

Herinner je je nog die laatste aflevering? Grace is zwanger en trouwt met Leo, waarna zij en Will ruzie krijgen. Flash foward naar drie jaar later: beiden hebben een kind en ze proberen weer vrienden te worden, maar het mag niet baten. Mega-flash foward naar twintig jaar later: Will en Grace worden weer buddy-buddy en blikken terug op hun jonge jaren. Heb je hem weer?

Niets van dat

Goed, dan mag je dat nu allemaal vergeten! In de reboot zitten het olijke duo gewoon lekker opgehokt in hun vertrouwde appartement in Manhattan. Grace is niet getrouwd, Jack is gewoon weer Will’s buurman en Karen woont rustig in haar mansion. Kortom: het wordt gewoon weer Will & Grace zoals je ze gewend bent.

Prima reden

Om heel eerlijk te zijn: de makers hebben een prima reden voor het schrappen van de finale. “Je schrijft een finale met het idee dat een serie nooit meer terugkomt”, aldus showrunner Max Mutchnick. “Ze zouden dan nu ouders zijn en we willen ze geen ouders laten zijn, we willen Will en Grace terug.”

Lees verder