Wie zijn de deelnemers van Kamp van Koningsbrugge seizoen 3?

IJskoude nachten, marsen tot je niet meer kunt en tijgeren door de blubber: de deenemers in Kamp van Koningsbrugge wordt niets gespaard. Wie zich aan dé sportieve uitdaging van hun leven gaan wagen? We stellen ze aan je voor.

Kamp Van Koningsbrugge deelnemers seizoen 3
© AVROTROS

In Kamp van Koningsbrugge is er geen ruimte voor ego, pijntjes of luiheid. De tien kandidaten moeten allerlei pittige oefeningen doen. Ze volgen de loodzware training van de commando opleiding, waar deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste moeten gaan. Wie hun hoofd in Zuid-Limburg op het hakblok durven te leggen? Komen ze!

Kamp Van Koningsbrugge deelnemers
© AVROTROS / Elvin Boer

Mahdi

De 28-jarige Mahdi is een echt familiemens, want voor hen - en zijn vriendin - gaat hij altijd door het vuur. Een deel van zijn familie woont nog in gevaarlijke Libanon, wat Mahdi extra drijfveer geeft om alles te geven in Kamp Van Koningsbrugge. Daarnaast geeft hij personal training en lessen in bootcamp, dus met zijn sportieve kwaliteiten zit het ook wel goed.

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Eefje

Eefje is nu veertig, maar toch op haar sportieve hoogtepunt. Wellicht heeft dat ook wat te maken met het feit dat haar man militair is en momenteel bij de luchtmacht werkt. Eefje en haar man hebben twee zonen en die steunen de rasoptimist altijd in alles wat ze doet, ook in haar loodzware trainingen. Ondanks dat ze soms gek worden van die eeuwige zware rugzak die mee moet tijdens alle tochten die ze maakt. 

Kamp Van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Stijn

Stijn (24) vond het zonde van zijn tijd om naar school te gaan en begon dus zonder opleiding zijn loopbaan als online ondernemer. Hij verkoopt nu wildcamera’s, maar is daarnaast ook een fanatieke sporter. Waar hij dol op is? Nou, zo'n beetje alles wat met material arts te maken heeft. Een beetje impulsief is Stijn wel, dus dat wordt nog wat tijdens de loodzware trainingen die Stijn in het programma moet doorlopen. 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Mick

Mick is pas 33 jaar oud, maar heeft al een heel rijk gezin samen met zijn vrouw en twee zoontjes. Je kan hem wekelijks in de Amsterdam Arena vinden om Ajax te supporten, want de Amsterdammer is groot voetbalfan. Daarnaast organiseert Mick voetbaltoernooien, want waar hij de koers kan bepalen, is hij gelukkig. Gezag accepteert hij alleen van de juiste persoon, dus het wordt nog afwachten hoe hem dat in Kamp Van Koningsbrugge afgaat.

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Robin

In tegenstelling tot Mick heeft de eveneens 33-jarige Robin geen groot ego en is hij liever ondergeschikt dan dat hij de leiding heeft. Robin woont met zijn vrouw in het Limburgse Heythuysen. Zijn passie voor sport heeft hem ver gebracht in het leven, waar hij zichzelf tot de dag van vandaag nog dankbaar voor is. Hij overwoog richting Defensie te gaan, maar dit heeft hij nooit doorgezet. Op Kamp Van Koningsbrugge wil hij voelen hoe het is om aspirant commando te zijn. Naast zijn werk traint hij met een aantal oud-mariniers, waardoor de 24-uurs marine-experience niet onbekend voor hem is.

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Tomash

Tomash (29) groeide op in Oekraïne met zijn moeder en broertje, verhuisde naar Nederland en nu woont hij samen met zijn aanstaande in Amsterdam. Zijn leven is heel gestructureerd ingedeeld, waardoor een rol in Kamp Van Koningsbrugge hem waarschijnlijk als gegoten zit. Tomash is personal trainer en heeft dus een grote passie voor de sport, maar ook om het over te brengen op anderen. Tomash is enorm fanatiek en heeft er grote moeite mee zijn kwetsbare kant te laten zien, waar hij in het programma waarschijnlijk mee geconfronteerd gaat worden. 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Sheila

Deze vrolijke 34-jarige is dol op crossfit, maar tijd voor sporten had ze niet altijd. Doordat Sheila heel jong moeder werd, moest ze haar leven rigoureus omgooien. Inmiddels heeft ze een stabiel leven met haar vriend en gaat ze sportief gezien als een speer. Ze laat niet over zich heen lopen en al helemaal niet door mannen. Dat wordt nog een pittige klus in Kamp van Koningsbrugge!

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Naoufal

Hij is pas 24 jaar, maar zijn leeftijd zegt niets over zijn sportieve ervaring. De Nederlands-Marrokaanse Naoufal is namelijk trainer en de rechterhand van Remy bij de Bonjasky Academy. Dat zorgt ervoor dat hij niet op zijn mondje is gevallen en weet hoe hij leiding moet geven aan een groep. Een nadeel is wel dat Naoufal soms koppig kan zijn als hij een idee heeft dat hij per se wil verwezenlijken.

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Bram

De 27-jarige meent dat hij nu op zijn hoogtepunt zit qua fitheid, dus dat was voor hem een belangrijke reden om mee te doen aan Kamp van Koningsbrugge. Bram werkt als accountmanager, dus omgaan met tegenslagen moet geen probleem zijn. Wel is hij wat ongeduldig én kan kritiek soms verkeerd vallen, dus dat kan Bram nog weleens gaan tegenwerken tijdens de loodzware proeven in Zuid-Limburg.  

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Marty

Een sport fysiotherapeut én personal trainer: het zijn wellicht de ingrediënten voor een finaleplaats in Kamp van Koningsbrugge. Moet Marty uit Sint Willebrord het wel nog even bewijzen. Marty is ondernemer, dus dus hierdoor kan hij dominant overkomen. Er is ook een gevoelige kant, die vooral zijn vrouw en zoontje te zien krijgen. De groep tijdens Kamp van Koningsbrugge zal hem vooral het hoogste woord zien voeren, want dat is hij gewend. 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Remi

Remi - oftewel Extremi - had maar één droom en dat was meedoen aan Kamp van Koningsbrugge. Het aantal sportfysiotherapeuten is hoog in dit seizoen, want ook Remi heeft dit beroep. Daardoor is Remi mega gedisciplineerd en neemt hij met niets minder genoegen dan met de eindstreep. Gelukkig is het wel een grappenmaker, dus de sfeer zit er goed in als Remi lang in het spel blijft. 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Titia

Ze is niet zo groot, die 32-jarige Titia. Maar des te standvastig om het ver te schoppen in Kamp Van Koningsbrugge. Waar haar vriendinnen vooral bezig zijn met het gezinsleven, wil Titia maar één ding en dat is zo fit mogelijk zijn. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet aan het hardlopen is of aan bootcamp doet. Opgeven staat niet in haar woordenboek, al moet ze soms misschien oppassen voor haar felheid. 

Mustapha
© AVROTROS / Elvin Boer

Mustapha

Hij is 38 jaar en helemaal klaar om van Kamp Van Koningsbrugge zijn ultieme sportieve prestatiedoel te maken. Mustapha woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Ede. Naast zijn werk in een justitiële jeugdinrichting werkt hij op zelfstandige basis als jongerencoach. Iemand die zo fanatiek is als hij, kan in Mustapha's geval ook slecht tegen kritiek. We zijn benieuwd hoe hij het er met zijn mede-kandidaten vanaf gaat brengen tijdens de loodzware uithoudingsproeven! 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Sam

De 30-jarige Sam zit maar met één doel in dit sportieve programma en dat is om zich te bewijzen tegenover zijn kleine dochtertje. Zijn collega's bij de brandweer mogen ook wel trots zijn als ze Sam in Zuid-Limburg zien strijden. Zijn werk als brandweerman geven hem 24-uurs diensten waardoor hij regelmatig weinig slaap pakt. Hier is hij niet door uit het veld geslagen en de ervaring zal bij hem in het voordeel liggen. 

Kamp van Koningsbrugge
© AVROTROS / Elvin Boer

Zola

De leiding van Kamp van Koningsbrugge krijgt nog heel wat te stellen met Zola. De 26-jarige wilde altijd bij Defensie of de politie, maar dat ging helaas niet vanwege haar gehoorschade door een ziekte uit haar verleden. Maar dat weerhoudt haar er niet van om de grenzen op te zoeken. Haar fanatisme in combinatie met nooit opgeven, zorgt ervoor dat ze doorgaat tot het uiterste om haar doel te bereiken. 

Kamp Van Koningsbrugge seizoen 3 is vanaf donderdag 25 mei te zien om 20.30 uur op NPO 1.