Rebel Wilson

Veronica Superguide logo
Rebel Wilson
HollywoodBrandende Vraag

Wie is de vriendin van Rebel Wilson?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Actrice Rebel Wilson maakte onlangs bekend dat ze een nieuwe liefde heeft! Met haar Insta-post stelde ze vorige week haar vriendin aan de hele wereld voor en kwam ze ook uit de kast. Maar wie is haar nieuwe liefje Ramona Agruma precies? Wij zochten het voor je uit!

Haar ‘Disney prinses’

Via social media vertelde de Pitch Perfect-actrice dat ze al die tijd dacht op zoek te zijn naar een Disney-prins, maar wat ze al die tijd écht nodig had was een Disney-prinses en die heeft ze gevonden! De actrice kwam hiermee ook meteen uit de kast. De post bracht veel lieve reacties van vrienden met zich mee. Zo schreef co-star Anna Kendrick: “Love you both like crazy”.

Niet haar eigen keuze

Er zat helaas wel een naar randje aan Rebels gelukkige liefdespost. Een Australische krant gaf haar twee dagen om te reageren op een artikel waarin zou staan dat Rebel een relatie met een vrouw heeft. Andrew Hornery, een columnist van die krant, de Sydney Morning Herald, onthulde dit in zijn column. Hij noemde het vervolgens een grote fout. Met die fout bedoelde hij niet dat het outen van Rebel slecht was, nee, hij vindt het fout van de krant dat ze haar twee dagen gaven, waardoor de actrice er zelf voor koos om uit de kast te komen.

Verkeerde aanpak

De krant kwam uiteindelijk terug op de column, die offline werd gehaald nadat er wereldwijde kritiek op kwam. Ook kwam er excuses. Andrew vertelde dat hij het verkeerd had aangepakt.

Wie is Ramona?

Maar wie is deze mysterieuze nieuwe liefde nou eigenlijk? De vriendin van Rebel is de 38-jarige Ramona Agruma. Ze is een bekende modeontwerper en oprichter van haar eigen label Lemon Ve Limon, een merk dat Rebel Wilson overigens regelmatig draagt. 

Al langer samen 

Hoewel ze pas naar buiten zijn gekomen als stelletje, waren Rebel en Ramona al langere tijd samen te zien. Van skitrips tot football-wedstrijden en van samen naar Disneyland tot zelfs valentijnsdag samen doorbrengen. Via Instagram konden we de twee al regelmatig samen zien.

Gezamenlijke vriend

Ze lijken dus al langer samen te zijn. Rebel had eerder in de podcast Betches’ U up? gezegd dat ze een gelukkige relatie had na haar break-up met haar ex Jacob Busch. Ze noemde toen nog geen namen, maar het is nu wel heel zeker dat dit om Ramona ging. Via een gezamenlijke vriend - de Australische acteur Hugh Sheridan - leerde het stelletje elkaar kennen. “Hij kende ons beiden al zo’n vijf jaar en dacht dat we het wel konden vinden samen. En dat deden we toen ook!”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder