Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Wie is de Mol? wil opnames door laten gaan

|
|

Laatste update:

Vaste Wie is de Mol?-regisseur Rick McCullough komt met een hoopvol bericht op Instagram: de opnames voor seizoen 21 - die eigenlijk nu hadden moeten plaatsvinden - gaan mogelijk tóch door!

Rick, naast regisseur ook 'Creative Director' van de gigantische tv-hit, 'kan nog niets beloven', benadrukt hij in zijn nieuwste post. Toch klinkt dit hoopvoller dan wat we eerder te horen kregen over het aankomende 21ste seizoen.

Doe mee: Superguide pubquiz!

Voor de fans

"Wij gaan het proberen", teaset Rick bij een foto met een paspoort en mondkapje. Hij schrijft dat hij en zijn team het de fans 'verontschuldigd' zijn om toch een poging te wagen. Waar de reis naartoe gaat, blijft uiteraard nog wel eventjes geheim. Blijkbaar zien de makers tóch manieren om opdrachten uit te voeren en om deelnemers (en de Mol!) veilig naar de bestemming te loodsen. Moeten de deelnemers dan mondkapjes op? En gaan ze zich tijdens opdrachten aan de 1,5 meter-regel houden? Vragen voor een ander moment; we zijn in ieder geval blij dat de opnames ogenschijnlijk gewoon door kunnen gaan!

Extra seizoen

Mocht het onverhoopt toch niet lukken, vallen we niet opeens in een Wie is de Mol?-loos zwart gat. Zo nam Rik van de Westelaken eerder dit jaar al een heus jubileumseizoen op met een stel gloednieuwe deelnemers. En dat extra seizoen wordt dit jaar nog uitgezonden! Een gevalletje geluk bij een ongeluk dus.

Lees verder