Serie voor powervrouwen: Why Women Kill binnenkort op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Serie voor powervrouwen: Why Women Kill binnenkort op Videoland

Serie voor powervrouwen: Why Women Kill binnenkort op Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op 14 februari - juist Valentijnsdag - komt Videoland niet met een heerlijk romantische reeks, maar met een spannende crimeserie. Vanaf die datum is namelijk Why Women Kill te zien, van dezelfde makers als Desperate Housewives.

Het zou ons niets verbazen als wij Why Women Kill binnenkort in dit overzicht kunnen plaatsen. De crimereeks klinkt namelijk veelbelovend! Hetverhaal draait om drie verschillende vrouwen uit drie verschillende decennia, die allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond. En dat is niet de enige overeenkomst tussen deze vrouwen: ze worden alle drie slachtoffer van overspel en zijn uit wraak.

Vreemdgangers

Zo staat in de jaren zestig het leven van huisvrouw Beth Ann (Ginnifer Goodwin) op haar kop als ze erachter komt dat haar man Rob vreemdgaat. In de jaren tachtig ontdekt socialite Simone (Lucy Liu) dat haar man Karl (Jack Davenport) een groot geheim met zich meedraagt en in 2019 heeft advocate Taylor (Kirby Howell-Baptiste) een open huwelijk met haar echtgenoot Eli (Reid Scott) dat zorgt voor de nodige spanningen. Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer.

Vanaf 14 februari is deze tiendelige serie te zien op Videoland. Meer toe aan iets anders? Deze titels staan sinds vorige week op Videoland.

Lees verder