Saving Private Ryan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Saving Private Ryan

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Videoland voegde afgelopen week weer een aantal films en series toe. Het is alsof de streamingdienst de druk van concurrent Netflix voelt, want ze voegen steeds grotere titels toe. Vooral Tom Hanks is geliefd met onder andere Saving Private Ryan en The Green Mile.

Series

Code Black

Deze dramaserie speelt zich af op de drukste spoedeisende hulp in de VS. Het aantal patiënten dat ze binnenkrijgen is soms zo groot dat artsen en verpleegkundigen het niet aankunnen. Op dat moment ontstaat er een Code Black. In de eerste aflevering worden vier nieuwe artsen in opleiding meteen aan het werk gezet op deze beruchte spoedeisende hulp.

High Tech Crimes

Tegenwoordig overvallen de grootste criminelen niet meer een bank maar ze hacken sites en overheidsorganisaties om zo aan geld te komen. De documentaireserie neemt de meest spectaculaire cybercrimezaken onder de loep. Een expert ligt alle stappen toe die de criminelen en de politie nemen in zo’n klus.

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Films

The Green Mile

Jarenlang heeft Paul Edgecomb (Tom Hanks) gewerkt als bewaker in de ‘dodengang’ van gevangenis Cold Mountain. In het bejaardentehuis blikt Paul terug op zijn leven. Vooral John Coffey (Michael Clarke Duncan) is hem bijgebleven: de reus van een man die vastzat voor verkrachting en moord op twee meisjes. Maar als Paul hem leert kennen blijkt John niet zo’n nare man te zijn. Sterker nog, hij heeft een hele bijzondere gave.

An Ocean Story

De leefbaarheid van onze oceanen gaat achteruit door vervuiling, overbevissing en klimaatverandering. Zullen de oceanen al deze tegenslagen kunnen doorstaan? An Ocean Story volgt de wereldleiders en wetenschappers die in gesprek gaan met elkaar op de World Ocean Summit 2018 in Mexico. Hier gaat de documentaire op zoek naar oplossingen.

The Girl with the Dragon Tattoo

Mikael Blomkvist (Daniel Craig) is veroordeeld voor smaad. De onderzoeksjournalist wordt gevraagd om zich bezig te houden met de 40 jaar oude verdwijning van Harriet Vanger. De getatoeëerde hacker Lisbeth Salander (Rooney Mara) ontdekt ondertussen waardoor Blomkvist veroordeeld is. Ze komen samen en bundelen hun krachten om de duistere geheimen van de Vanger-familie te onthullen.

Saving Private Ryan

Van de Amerikaanse familie Ryan vechten vier zonen mee in de Tweede Wereldoorlog. In één week tijd sneuvelen er drie. Een speciale eenheid krijgt de opdracht om de laatste Ryan-zoon voorbij de vijandelijke linie te vinden en terug te halen.

Ben je toch meer van het live-televisie kijken? Bekijk hier wat er deze maand op tv is. Of plan alvast je Valentijnsdate en bekijk hier welke films er in februari in de bioscoop draaien!

Lees verder