Wendy van Dijk als Ushi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk als Ushi

Wendy van Dijk gaat weer typetjes spelen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De voormalige typetjes-koningin en ex-bladenmaker Wendy van Dijk gaat weer nietsvermoedende BN'ers voor de gek houden! Wie haar personage Ushi terugverwacht, komt echter bedrogen uit.

SBS6 kondigde gisteren in een persbericht aan dat Wendy de verborgen-camerashow Wie het laatst lacht… gaat presenteren. Natuurlijk dachten velen meteen: hé, komt Ushi Hirosaki dan ook terug? Nope! Gaat niet gebeuren. Een woordvoerder van de zender bevestigt aan Shownieuws dat de uitzinnige Japanse entertainmentjournaliste géén comeback maakt. Met deze nieuwe show keert Wendy in ieder geval wel terug naar haar roots en misschien vindt de gevreesde columniste Angela de Jong haar dan wél leuk.

Omstreden

Wendy maakte jaren gelden tv-furore met haar hit Ushi en Van Dijk, waarin ze ook filmsterren en andere internationale celebs in het ootje nam. Tegenwoordig kan dat volgens Wendy zelf echt niet meer. Zo gaf ze zo'n twee jaar geleden in een interview toe dat het als racistisch kan worden gezien. Haar andere bekende typetje, de Antilliaanse weervrouw Dushi, zal in dat kader al helemáál geen comeback maken.

Wie het laatst lacht

Maar goed: Wendy heeft blijkbaar nieuwe personages bedacht. In Wie het laatst lacht... moeten BN'ers eraan geloven. Die denken dat ze een andere bekende voor de gek mogen houden, maar worden stiekem zélf door de verborgen camera vastgelegd. Wendy heeft er hartstikke veel zin in! “Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen? Van ogenschijnlijk makkelijke practical jokes tot goed geproduceerde grappen met bekende Nederlanders. Het blijft iedere keer weer spannend hoe mensen gaan reageren als je ze voor de gek houdt. Dit nieuwe candidprogramma is daarom weer een feestje om te doen!

Wie het laatst lacht... is vanaf vrijdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder