Wendy van Dijk cocaïneverslaving-stuk door Chantal Janzen offline gehaald! 'Misselijke grap'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk cocaïneverslaving-stuk door Chantal Janzen offline gehaald! 'Misselijke grap'

Wendy van Dijk cocaïneverslaving-stuk door Chantal Janzen offline gehaald! 'Misselijke grap'

|
|

Laatste update:

Wendy van Dijk kreeg gisteren een keiharde klap in het gezicht van Chantal Janzen. De Songfestival-presentatrice onthulde namelijk dat het januarinummer van haar blad &C de cocaïneverslaving van Wendy van Dijk bespreken! De streek: het is een andere Wendy van Dijk! Nu lijkt Chantal toch spijt te hebben van de grap want de aankondiging is van de site en social media verwijderd…

Wendy van Dijk en haar cocaïneverslaving

“Wendy van Dijk vertelt over haar cocaïneverslaving. ‘Ik had vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Met cocaïne was dat allemaal in één klap weg”. Dat stond er bij de aankondiging van &C, die normaal gesproken nooit de achternamen van geïnterviewden publiceert, tenzij ze natuurlijk zo beroemd als Wendy van Dijk zijn.

Shownieuws boos

Bij SBS6-programma Shownieuws waren ze ziedend dat 'hun' Wendy van Dijk zo te kakken werd gezet. “Ik vind dit een misselijke grap, maar sommige mensen kunnen dit leuk vinden", zei Mark Labrand. Ook Celine Huijsmans ziet de lol er niet van in en heeft haar vermoedens: "Dit is dus een vergeldingsactie? Het lijkt me toch wel dat Chantal Janzen dit onder ogen heeft gekregen, gezien heeft en ook wel zag dat daar Wendy van Dijk stond."

Fighting with the Stars

Wendy en Chantal hebben al ruzie met elkaar sinds er enkele maanden geleden op Wendy van Dijks Twitter-account haatberichten over Chantal Janzen in Dancing with the Stars werden geliked. Wendy beweerde toen dat iemand haar account gehackt had maar de lucht tussen de twee is nooit geklaard.

Wendy van Dijk cocaïne-aankondiging offline

&C krabbelt nu toch terug en heeft de berichten offline gehaald. In de nieuwe aankondiging wordt Wendy van Dijk gewoon ‘Wendy’ genoemd, zoals normaal altijd wordt gedaan. De beroemde Wendy van Dijk van Flirty Dancing heeft nog niet gereageerd op de verwarring, maar wij verwachten dat er zeker nog wat komt…

Lees verder