Wéér klap voor Chantal Janzen: zit Linda de Mol haar in de weg?

Het wordt nu wel heel erg billenknijpen voor Chantal Janzen. Haar programma Beat the Champions is wederom de grote kijkcijferteleurstelling van de zondag. Is dat de schuld van grote concurrent Linda de Mol?
 

Linda de Mol en Chantal Janzen
© Brunopress

Dat Chantal Janzen en Linda de Mol elkaar niet liggen is inmiddels geen Hillywoodgeheim meer. De twee zijn elkaars grote concurrenten, zo hebben ze allebei een eigen blad in de schappen. En nu staan ze op de zondagavond ook nog lijnrecht tegenover elkaar. Linda wint de slag: haar Miljoenenjacht verslaat Beat the Champions met gemak.

Kijkcijferteleurstelling

Chantals Beat the Champions zakt wederom door het ijs en weet slechts 561 duizend kijkers te boeien. Daarmee heeft het programma geen plekje in de top 15 veroverd. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp noemt de resultaten van Beat the Champions op haar Instagram Stories 'de echte kijkcijferteleurstelling'. 

Linda als boosdoener?

Tina wijst erop dat er nog maar twee afleveringen van Miljoenenjacht zijn en dat het daarna dus écht spannend wordt voor Chantal: dan zal blijken of Linda de boosdoener is of dat de kijker gewoon klaar is met Beat the Champions. "Als Chantal over drie weken nog slecht scoort, dan zit dit format echt in de problemen."

Gisteravond dook er een oude bekende van Chantal Janzen op in Beat the Champions: haar vroegere buurjongetje. Echt geholpen heeft het haar oude buurjongetje alleen niet.

Beat the Champions zie je elke zondagavond om 20.00 uur op RTL 4.