Sonic The Hedgehog

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonic The Hedgehog

Wéér een nieuwe look voor live-action Sonic the Hedgehog!

|
|

Laatste update:

Na een oerlelijke Sonic, een gloednieuwe 're-design'-Sonic én een heuse baby-versie, zien we nu wéér een nieuwe look voor het bekende gamepersonage in zijn eigen live-action-film. Awww!

Fans spotten een 'fluffy' versie van de blauwe egel in een nieuwe, Hongaarse tv-spot voor Sonic The Hedgehog, die vanaf 12 februari in de bioscopen draait. Euhm, jongens, wie heeft Sonic door de carwash gegooid? Ook dit 'nieuwe design' maakt weer de Twitter-tongen los, maar nu juist op een positieve manier. En daar reageert regisseur Jeff Fowler zelfs op!

Design van Sonic

De allereerste trailer voor Sonic The Hedgehog zorgde vorig jaar voor de nodige online ophef toen bleek dat de egel er uitzag als een afgrijselijk mormel met teveel tanden. Jeff Fowler beloofde zelfs dat 'ie met de kritiek aan de slag ging. Een paar maanden later kwam de grote verlossing: Sonic kreeg een re-design! En zeg nu zelf: zo ziet 'ie er toch veel beter uit? 

Oude versie:

Wéér een nieuwe look voor live-action Sonic the Hedgehog!
Nieuwe versie:
Wéér een nieuwe look voor live-action Sonic the Hedgehog!

Sonic the Hedgehog

In deze live-action-verfilming over Sega's beroemdste videogamepersonage zien we hoe Sonic op een of andere manier op aarde belandt. Jim Carrey en James Marsden, die respectievelijk slechterik Dr. Robotnik en hulpje Tom Wachowski spelen, zijn de twee belangrijkste menselijke personages in Sonic The Hedgehog. Comedian Ben Schwartz spreekt Sonics stem in!

Sonic The Hedgehog draait vanaf 12 februari 2020 in de bioscoop.

Lees verder