We can be heroes

Veronica Superguide logo
We can be heroes

We Can Be Heroes: sequel bevestigd door Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De superheldenfilm We Can Be Heroes krijgt een vervolg! De film verscheen eind december op Netflix en was daar zó populair dat de sequel al in de maak is.

Regisseur Robert Rodriguez kondigde het vervolg op de populaire superheldenfilm aan op Twitter.  Volgens Rodriguez ligt We Can Be Heroes om over een paar weken 44 miljoen keer bekeken te zijn.

De film is een spin-off van The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3D én de populaire Spy Kids-films. De verwachtingen van We Can Be Heroes waren vooraf niet enorm groot, maar achteraf is het succes ook weer niet héél verrassend. Ook in Nederland staat de film prominent in de Netflix Top 10.

We Can Be Heroes op Netflix

In We Can Be Heroes worden alle superhelden ter wereld uitgeschakeld door enge aliens. De kinderen van de helden hebben óók superkrachten, en zetten deze op slimme wijze in om hun ouders (en de planeet!) te redden. Klinkt als Spy-Kids, maar… daar is niets mis mee!

Roberto Rodriguez heeft het de komende tijd nog even druk met de Boba Fett-spin-off-serie van The Mandalorian. Als het meezit kan er daarna snel begonnen worden aan de vrolijke sequel op We Can Be Heroes.

Lees verder