Waylon in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Waylon in RTL Boulevard

Waylon over zwangere vriendin Bibi: 'Het is mensonterend'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman zijn momenteel in blijde verwachting van hun tweede kindje. Hoewel, laat dat 'blijde' maar weg: de zwangerschap gaat niet bepaald van een leien dakje, vertelt Waylon in RTL Boulevard.

Donkere kamer

Na dochtertje Teddy van 2 verwachten Waylon en Bibi nu hun tweede kindje. De zwangerschap van Teddy verliep al zwaar voor de vlogger, maar het kan blijkbaar nog een tikkeltje erger... Eerder al moest ze naar het ziekenhuis omdat ze last had van zwangerschapsbraken, maar het is er allemaal niet beter op geworden, zo vertelt Waylon. "Dit is gewoon 24/7 alleen maar overgeven, dus niets helpt. Je droogt uit, je valt af, alleen maar hoofdpijn. Ze ligt in een donkere kamer, ik vind het mensonterend." Die donkere kamer is nodig, omdat Bibi 'niks kan hebben'. "Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel."

Niet zomaar een beetje misselijk

Bibi moest naar het ziekenhuis, onder andere omdat ze helemaal uitgedroogd was. "Nog geen slok water hou je binnen. Heel veel mensen begrijpen het niet." Volgens Waylon zeggen veel mensen dat 'ze niet zo moeten zeiken' en dat zij ook 'wel eens misselijk waren' tijdens een zwangerschap, "maar dit is wel even anders dan een beetje misselijk zijn." Waylon heeft met zijn Bibi te doen: "Je kunt nu niet genieten van hetgeen waar zij zo graag van wil genieten. En dat vind ik heel kut voor d'r." Om toch te eindigen met een positieve noot: met het baby'tje zelf gaat het allemaal goed en Bibi heeft gelukkig veel steun aan haar Teddy en Waylon. Overigens wil het stel niet weten wat het geslacht van de baby is, dus dat wordt nog een grote verrassing!

We wensen Bibi veel sterkte en hopen dat het snel beter met haar gaat!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder