Waylon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon

Waylon maakt indruk met eerlijke foto van lichaam

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Linda de Mol gaf de #bodypositivity-beweging laatst een flinke impuls met haar eerlijke bikini-foto. Zanger en TVOH-coach Waylon doet nu hetzelfde, maar dan voor mannen. Hij gaat halfnaakt op Insta!

"#Bodypositivity ook voor mannen", schrijft Waylon bij de foto. "40 jaar, nooit intensief gesport, alle drugs gebruikt, heel veel gedronken, nog meer gegeten en inmiddels te lui om voor een sixpack te gaan", zo somt hij op.

Mannelijk schoon

Waylon vindt het niet erg dat hij geen strak sixpack kan showen. "Nope!" Maar: "baal ik af en toe als ik in de spiegel kijk? Ja hoor!" Ook geeft 'ie toe dat 20 keer opdrukken of 75 kilo bankdrukken 'm niet gaan worden. Waylon heeft hele andere kwaliteiten. "Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander! M'n hoofd is sterker dan m'n lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil." Amen!

Reacties

Waylons volgers vinden dat hij er hartstikke goed uitziet en prijzen zijn eerlijke foto en verhaal. Zijn vriendin Bibi Breijman laat uiteraard ook even van zich horen onder de post. Ze noemt 'm een "gekke ouwe beer" en schrijft: "1. Hoe meer buik, hoe dieper de navel. 2. Hoe meer buik, hoe beter je buikdans act! Kortom, hoe meer buik hoe beter❤️.

Lees verder