Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Wat spookt Sylvie Meis uit deze zomer?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sylvie Meis heeft dan wel de ultieme summer body, maar heeft ze ook lekkere zonvakanties gepland staan om hem te showen? Wat is ze allemaal van plan deze zomer? Wij zochten het uit! Bereid je voor op bikinifoto's!

Vierdaagse bruiloft

De presentatrice was eerder getrouwd met Rafael van der Vaart, maar dat huwelijksbootje zonk in 2013 en Rafael is inmiddels naar Denemarken verhuisd. Weet je ook niet meer zo goed waarom die relatie nou ook alweer in de soep liep? Wij hebben het hier helemaal uitgezocht. Ze is nu in ieder geval dolgelukkig met haar nieuwe vlam Niclas en had onlangs nog haar vrijgezellenfeest à la Sylvie: in bikini natuurlijk!

Dat is dus direct haar belangrijkste plan voor deze zomer: trouwen! Sylvie en haar verloofde Niclas Castello stappen in augustus het huwelijksbootje in! In het zonnige Italië vieren ze 4 dagen lang de liefde. Dat willen wij ook wel, een bruiloft van 4 dagen lang in het prachtige Florence! Maar veel plannen is het wel. Daar is ze de rest van de zomer misschien wel mee bezig. Als we Sylvie Meis kennen, zal ze vast een heel leger weddingplanners hebben ingehuurd, zodat ze zelf lekker vakantie kan vieren!

Zon, zee en Sylvie

En vakantie vieren doet ze! Sylvie zit momenteel op Mallorca. Zon, zee, strand en heel veel bikini's dus Wat een summer body heeft die vrouw!

Met de familie geniet ze lekker van de zon en de stilte voor de storm. Aangezien haar zoon binnenkort naar Denemarken vertrekt (waar haar ex-man ook woont), is wat familie quality time wel leuk.

Saint-Tropez

Sylvie gaat elk jaar vakantie vieren op hetzelfde strand in Saint-Tropez. Ook dit jaar was ze er weer te vinden. Samen met verloofde Niclas had ze daar een lekker romantische vakantie aan het strand. Alsof we al niet jaloers genoeg waren! En ook hier moeten natuurlijk heel veel bikinifoto's worden gemaakt. Dit zijn er nog maar een paar van haar Instagram.

Drukke zomer voor Sylvie

Sylvie's zomer is dus verrassend druk ondanks de coronacrisis. Zonvakanties (ja, meervoud) en een vierdaagse bruiloft in Italië. Wat wil je nog meer?

Wat spookt Sylvie Meis uit deze zomer?

Lees verder