Kathleen Aerts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kathleen Aerts
Brandende Vraag

Wat is er gebeurd met Kathleen Aerts van K3?

|
|

Laatste update:

De meidengroep K3 heeft al generaties kinderen blij gemaakt, maar de originele zangeressen blijven natuurlijk nog steeds iconen. Dus hoe gaat het met het eerste K3-lid Kathleen Aerts? Zit de zangeres nog in de showbizz of is ze naar de andere kant van de wereld vertrokken? Het antwoord is allebei!

Kathleen Aerts (44) was er vanaf het allereerste uur bij toen K3 in 1998 startte. De blonde zangeres bleef tot 2009 in de meidengroep, toen ze nog steeds razend populair waren. Maar Kathleen was toe aan iets anders en stapte op. Ze heeft nog wel een goede relatie met haar K3-zusters Karen Damen en Kristel Verbeke.

Kathleen kan alles

Klaar met zingen was Kathleen zeker niet, want in haar post-K3 jaren heeft ze zich ontpopt tot een waar multitalent. Zo speelde de Vlaamse mee in verschillende musicals, nam ze soloalbums op en acteerde nog wat bij in verschillende kinderfilms. Ze bracht in 2015 ook het boek Voor altijd mijn mama uit, over de jongdementie van haar moeder. Kathleens moeder ging ook mee toen de Belgische in 2015 met haar gezin emigreerde naar Zuid-Afrika. In 2020 overleed ze daar aan de gevolgen van Alzheimer.

Kathleen Aerts

Gelukkig gezin

De K3-ster is sinds 2010 getrouwd met Steven van Hoof en ze hebben samen twee zoontjes, Jay en Lewis. Het gezinnetje is ook al jaren op tv te zien in België. Kathleen kreeg namelijk in 2021 haar eigen real-life show op VTM2.

Real-life serie van Kathleen

Villa Zuid-Afrika gaat over haar zoektocht naar een guesthouse in het land. Het is altijd al haar droom geweest om er eentje te starten. Dat Kathleen veel met de Zuid-Afrikaanse cultuur heeft, bewijzen ook de singles die ze in het Afrikaans zong. Ze heeft speciaal voor het programma tevens een nummer met haar zoontjes opgenomen.

Denkt Kathleen dan helemaal niet meer aan K3? Jawel hoor, soms duikt er nog weleens wat op in de kelder!

Overigens was Kathleen door haar emigratie naar Zuid-Afrika een tijdje van de Belgische tv. Dat veranderde in 2020 toen ze de Zeemeermin bleek te zijn in The Masked Singer. En omdat K3-vriendin Karen in de jury zit, was het een extra emotionele onthulling.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder