Josh Peck in Drake and Josh

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Josh Peck in Drake and Josh

Wat is er gebeurd met Josh Peck van Drake & Josh?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Josh Peck werd wereldberoemd met zijn rol in Drake & Josh. Maar hoe gaat het inmiddels met dit voormalige tieneridool?

Drake & Josh draait om twee stiefbroers die samen de mafste avonturen beleven. Ondanks hun botsende karakters, Drake is een populaire rocker en Josh een onzekere studiebol, ontstaat er al snel een bijzondere vriendschap tussen de tegenpolen. De serie ging van start in 2004 en was direct een megahit; naar de première van Drake & Josh keken niet minder dan 3,2 miljoen mensen!

Nieuwe uitdaging

Na vier seizoenen en twee speelfilms kwam er in 2007 een einde aan Drake & Josh. Niet vanwege tegenvallende kijkcijfers, de slotaflevering ‘Really Big Shrimp’ was zelfs de best bekeken aflevering ooit, maar omdat hoofdrolspelers Josh Peck en Drake Bell toe waren aan een nieuwe uitdaging in hun acteercarrière. Gelukkig duurde het voor de Nickelodeon-sterren niet lang voordat deze nieuwe uitdaging zich aandiende.

Buidelrat

Josh Peck was te horen in de Ice Age-films als de buidelrat Eddie. Ook scoorde hij gastrolletjes in hitseries als iCarly, The Big Bang Theory en Fuller House. Daarnaast speelt Peck binnenkort de hoofdrol in de Disney+-serie Turner & Hooch, gebaseerd op de gelijknamige comedy met Tom Hanks. Drake Bell was te horen als Spider-Man in animatieseries als Avengers Assemble, Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. en Ultimate Spider-Man.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Jackass-stunts

Daarnaast heeft Josh Peck zijn draai gevonden op YouTube. Op zijn eigen videokanaal deelt de acteur de meest uiteenlopende filmpjes met zijn fans, variërend van Jackass-achtige stunts tot fitness-tips. Ook komen er regelmatig andere celebs buurten. Zo waren onder meer Drake & Josh-actrice Yvette Nicole Brown en Stranger Things-ster Noah Schnapp te gast bij Peck.

Bruiloft

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor de voormalige sterren van Drake & Josh. In 2017 stapte Josh Peck in het huwelijksbootje met zijn vriendin Paige O’Brien. Drake Bell was echter niet uitgenodigd voor de bruiloft. “Als je niet wordt uitgenodigd, is de boodschap duidelijk… Loyaliteit is het belangrijkste, vergeet nooit waar je vandaan komt”, schreef Bell in een reeks, inmiddels verwijderde, tweets. Maar het duurde niet lang voordat de strijdbijl werd begraven.

Drake & Josh-reboot

Er wordt zelfs gefluisterd over een doorstart van Drake & Josh. In 2019 liet Drake Bell doorschemeren dat hij samen met Josh Peck werkte aan een nieuw project. En volgens People Magazine zou het gaan om een reboot van de populaire Nickelodeon-serie. Sindsdien bleef het echter akelig stil rond een mogelijke comeback van de stiefbroers. Zodra hier verandering in komt, lees je het hier natuurlijk als eerste!

Lees verder