Turner and Hooch jaren 80 film eighties Tom Hanks hond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Turner and Hooch jaren 80 film eighties Tom Hanks hond

Eighties nostalgie! Disney+ komt met reboot van Turner & Hooch

|
|

Laatste update:

Waren jullie vroeger ook zo dol op Turner & Hooch? In deze film zagen we Tom Hanks als detective met zijn nieuwbakken hond/partner Hooch. Gelukkig herinnert Disney+ zich de charme van deze eighties film ook. De streamingdienst werkt (via Variety) zodoende aan een reboot in de vorm van een serie!

Turner & Hooch-serie volgt plot van de film?

Zoals gezegd, draaide het in Turner & Hooch om detective Scott Turner (een rol van Tom Hanks), die gedwongen wordt om samen te werken met Hooch. Deze hond was namelijk de enige getuige van de moord op zijn eigenaar. Zodoende is hij óók de enige die de moordenaar kan identificeren. Geloof ons: Turner & Hooch is jaren ’80 goud! We hopen dan ook dat de Disney Plus-serie het origineel eer aan zal doen… Helaas hebben we echter nog weinig details, alhoewel het wel aannemelijk lijkt dat de serie in ieder geval de plot van de film zal volgen.

Disney+ heeft verschillende reboots in de maak

Disney+ heeft nog veel meer snode plannen: Turner & Hooch is namelijk niet de enige reboot op de agenda van de streamingdienst! Andere reboots waar we naar uit mogen kijken, zijn bijvoorbeeld Diary of a Wimpy Kid en Night at the Museum. De vraag is echter of een reboot altijd nodig is… Kijk maar naar die boze reacties op de Home Alone reboot! Turner & Hooch geven we voor nu echter nog het voordeel van de twijfel. We denken namelijk dat Disney+ best wel oog heeft voor mooie verhalen over honden.

Lees verder