David Hasselhoff

Veronica Superguide logo
David Hasselhoff

Wat is er gebeurd met David Hasselhoff?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

David Hasselhoff groeide dankzij Knight Rider en Baywatch uit tot een van de populairste televisie-acteurs van de vorige eeuw. Maar hoe gaat het inmiddels met deze cultheld?

David Hasselhoff behoeft eigenlijk geen introductie. Zelfs als je te jong bent om de hoogtijdagen van The Hoff te hebben meegemaakt, heb je de herhalingen van Knight Rider en Baywatch vast wel eens voorbij zien komen. Sterker nog, het record van de meest bekeken man op televisie stond jarenlang op zijn naam. Alleen al zijn rol als strandwacht Mitch Buchannon in Baywatch was goed een miljard kijkers in niet minder dan 140 landen!

The Hoff

Maar deze eeuw straalde de ster van David Hasselhoff wat minder fel. De aanbiedingen bleven beperkt tot gastrolletjes waarin de 68-jarige acteur zichzelf op de hak nam. Zo was hij onder meer te zien in The SpongeBob Squarepants Movie, Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Sharknado 3: Oh Hell No! Een poging om Knight Rider nieuw leven in te blazen mislukte jammerlijk. Tot overmaat van ramp werd zijn realitysoap The Hasselhoffs al na twee afleveringen van de buis gehaald!

Failliet

De carrière van David Hasselhoff bleek dus niet helemaal millenniumproof. Hoewel… The Hoff heeft wel een graantje meegepikt van de talentenjacht-hype. Hij trad op als jurylid in onder meer America’s Got Talent en Britain’s Got Talent. Dat kon echter niet voorkomen dat hij in 2015 verklaarde bankroet te zijn. “Ik verdien miljoenen en toch ben ik elk jaar failliet”, onthulde de acteur. Het heeft zijn loopbaan uiteraard ook geen goed gedaan dat in 2007 een filmpje lekte van een stomdronken Hasselhoff die laveloos op de keukenvloer lag. Na dit dieptepunt kon het natuurlijk alleen maar beter gaan…

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Lees verder