David Hasselhoff werkt aan reboot Knight Rider

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Hasselhoff werkt aan reboot Knight Rider

David Hasselhoff werkt aan reboot Knight Rider

|
|

Laatste update:

Miami Vice, Dynasty en Roseanne zijn slechts enkele klassieke tv-series uit de 80’s die binnenkort een reboot krijgen. En als we David Hasselhoff moeten geloven, mag Knight Rider ook aan dat rijtje worden toegevoegd!

André Rieu

Je kunt zeggen wat je wilt over David Hasselhoff, maar niet dat hij het tegenwoordig rustig aan doet. Hij had een gastrolletje in de Baywatch-film, komt regelmatig voorbij in de Sharknado-films en trad zelfs onlangs op in Maastricht met walskoning André Rieu. Maar dat is kinderspel vergeleken met zijn volgende project: een reboot van de hitserie Knight Rider!

'Niks te klagen'

In een interview met Cinemablend vertelt de cultacteur: “Ik heb niks te klagen en ik neem het zoals het komt. Als het zo doorgaat, komt er binnenkort een volgend project aan. Ik kan er nog niet zoveel over zeggen, maar het begint met Knight en eindigt met Rider.” Het is al langer bekend dat er gewerkt wordt aan een reboot van de populaire hitserie uit de 80’s, maar nog niet of en in hoeverre The Hoff hierbij betrokken is.

'Geen parodie'

Tegenover The Hollywood Reporter licht Hasselhoff het tipje van de sluier wat verder op: “Als het doorgaat, wil ik niet dat het een parodie wordt zoals Baywatch of 21 Jump Street. Die films verloren uit het oog wat de series zo goed maakt en dan haken de fans af.” In hetzelfde interview geeft de acteur aan dat hij het liefst wil werken met Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn: “Ik heb wat ideeën aan hem voorgedragen en hij reageerde erg enthousiast.”

Campy

Of Gunn inderdaad zijn drukke agenda kan vrijmaken voor The Hoff is nog maar de vraag, maar dat het klikt tussen het tweetal staat vast. De Marvel-regisseur gaf zijn vriend een gastrolletje in Guardians of the Galaxy Vol. 2 en nam zelfs een campy clip met hem op om de dvd- en blu-ray-uitgave van de Marvel-blockbuster te promoten!

Lees verder