Wat Is de Uitslag? SBS portretteert mensen die wachten op uitslagen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat Is de Uitslag? SBS portretteert mensen die wachten op uitslagen

Wat Is de Uitslag? SBS portretteert mensen die wachten op uitslagen

|
|

Laatste update:

Zenuwen, nervositeit en een klok die niet vóóruit te branden is. Wachten is erg vervelend, en zeker als de uitslag van een test je leven kan veranderen! SBS6 brengt dit najaar een nieuwe show, waarin mensen die wachten op testresultaten centraal staan: Wat Is De Uitslag?

In Wat Is De Uitslag kan het om grote óf kleine gebeurtenissen gaan. Denk aan: jongeren die wachten op de uitslag van hun examens of een zondagsrijder die te horen krijgt of zijn twaalfde rijexamen wél een succes is.

SBS6 lijkt behoorlijk ver te willen gaan. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar kandidaten die wachten op goedkeuring (of afwijzing) van een verblijfsvergunning, stellen die in een vruchtbaarheidsbehandelingstraject zitten, of mensen die onderzoeken of ze aan erfelijke ziektes lijden.

Goed voorbeeld

Zo’n show kán erg mooi zijn, mits hij integer gemaakt wordt. Hopelijk heeft men gekeken naar Beau Five Days Inside, waarin Beau van Erven Dorens zich liet opsluiten in verschillende instellingen; van een TBS-kliniek tot een hospice.

Elke week portretteert het programma verschillende deelnemers. De ene uitslag is serieuzer en verstrekkender dan de andere (zeker in medische of juridische kwesties), maar alle tests zijn belangrijk voor de mensen die meedoen.

Goedenavond Nederland

Wat Is De Uitslag wordt gepresenteerd door Leonie ter Braak. Eerder was ze onder anderen te zien in Goedemorgen Nederland, bij WNL. Momenteel presenteert ze Heel Holland Handelt voor SBS6, waarin bijzondere Marktplaats-advertenties worden uitgelicht.

De uitslagenshow is vanaf het najaar te zien bij SBS6. Het programma is nog op zoek naar deelnemers: inschrijven kan via deze pagina.

Lees verder