Wat de F! Geen host voor de Oscars dit jaar

Door Redactie
Wat de F! Geen host voor de Oscars dit jaar

Ieder jaar is het weer de grote vraag waar heel Hollywood het over heeft: wie oh wie gaat de Oscars presenteren? Wie wordt dé host? Maar dit jaar lijkt het erop dat het antwoord op die vraag simpel wordt, namelijk niemand. Wut?!

Eerst was er nog Kevin Hart

Je had er vast al wat van meegekregen. Comedian Kevin Hart zou de Oscars presenteren. Hij werd vervolgens betrapt op homofobe opmerkingen in het verleden, op Twitter en in zijn werk. Nu is de Oscars presenteren een enorme erebaan, dus Kevin Hart werd verzocht toch even zijn excuses te maken. Maar dat wilde hij niet. Oude koeien uit de sloot enzo. Ja jeetje, Kevin, pannenkoek!

My bad

Kevin Hart had best alsnog host kunnen worden door publiekelijk flink door het stof te gaan. Je weet wel ‘ik was een lul, ik had het zo niet moeten zeggen, wacht, ik speel morgen gratis op een benefiet voor lesbische schooljuffen met suikerziekte…’ dat werk. Op de sofa bij Ellen had hij de uitgelezen kans had om er iets zinnigs over te zeggen. Maar daar ging het alleen over dat vervelende internet. Ellen vond het prima, die is fan van Hart, maar op het internet waren mensen er minder over te spreken. Hoe moeilijk was het geweest om gewoon, daar, op tv ‘sorry, my bad’ te zeggen? Definitief écht geen Oscars voor Hart.

Dan maar geen host

Dus wat nu? De tijd tikt. Volgens bronnen die dicht bij het vuur zitten gaat er dit jaar daadwerkelijk gekozen worden voor een mix van presentatoren. Allemaal zullen ze een stukje van de show presenteren. Dus trek je blik Amy Phoelers en Tina Feys maar open. En de makers zullen hun balboekje snel moeten langsbellen, want over zes weken is het al zover. Dit is de eerste keer in bijna 30 jaar dat er geen centrale host op het podium staat. Jammer? Of een verbetering? 

Het gouden randje is dat talkshows nog weken materiaal hebben om over te praten…