Beste Zangers 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beste Zangers 2021

Wanneer start het nieuwe seizoen van Beste Zangers?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beste Zangers is één van de grootste hits van de NPO. In 2020 brak het programma hun eigen record met maar liefst 1,6 miljoen kijkers. Liefhebbers van de feel good show hebben een tijdje moeten wachten, maar het is bijna zo ver: seizoen 14 van Beste Zangers zal binnenkort van start gaan!

Het programma

Ieder seizoen doen verschillende zangers en zangeressen mee, waarbij in iedere aflevering één artiest centraal staat. Deze artiest kiest voor de andere artiesten een nummer uit om te zingen. Dat kan een eigen lied zijn, of een lied wat voor hem of haar belangrijk is. De zanger of zangeres die in de aflevering centraal staat, bepaalt uiteindelijk de winnaar van de avond. Deze formule zorgt voor leuke, verrassende en vaak ontroerende momenten.

Beste Zangers 2021

Seizoen 14 van Beste Zangers gaat 2 september van start. In 2020 won Papa-zanger Stef Bos, waarbij bijna niemand het droog hield. Jan Smit kon er vorig jaar helaas niet bij zijn. De Volendamse zanger kampte namelijk met een burn-out. Mede-Volendammers Nick en Simon namen zijn presentatie eenmalig op zich. Maar dit jaar is de vaste presentator er gewoon weer bij.

Woah! We're going to Ibi... Limburg

Normaal gesproken vinden de opnames van Beste Zangers plaats op Ibiza. Daar is dit keer geen sprake van. De opnames van de Songfestival-special van het programma vonden vanwege Corona afgelopen mei plaats in een boerderij in Limburg en ook dit nieuwe seizoen wordt er gezongen op deze pittoreske locatie. 

De kandidaten van Beste Zangers 2021

De deelnemers zijn dit jaar weer een mooie mix van bekende gezichten en jonge talenten die op het punt staan om door te breken. Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zijn allemaal te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1. Weet je niet wie iedereen is? Check dan de trailer waarin je alvast een voorproefje krijgt. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder