Wanneer begint het nieuwe seizoen Even tot Hier?

Het is telkens uitkijken naar een nieuw seizoen Even tot Hier, en als er een nieuwe reeks begint is hij óók enorm snel voorbij! De met prijzen overladen satirische show keert dit najaar gelukkig weer terug op NPO 1.

Even tot Hier
© BNNVARA

In de laatste aflevering van dit seizoen genoten we van dit nummer over supportersgeweld in het voetbalstadion. Eerder lachten we o.a. om Duncan Laurence, de valse repetities voor het Eurovisie Songfestival én de comeback van Peter Koelewijn. Eind 2023 verschijnt een nieuwe reeks van het satirische actualiteitenprogramma: seizoen 10 van Even tot Hier begint op 11 november.

Even tot Hier overladen met prijzen

Begin mei ontvingen Niels van der Laan en Jeroen Woe een Ere Zilveren Nipkowschijf en in 2022 wonnen ze de Gouden Televizier-Ring, maar dat betekent niet dat Niels en Jeroen op hun lauweren rusten.

Kijkers zijn nú al ongeduldig voor de return van Jeroen en Niels, en ze willen het duo nóg vaker zien. Naast stemmen om het duo een oudejaarsconference te laten doen, wordt er zelf geopperd om de cabaretiers eens naar het Eurovisie Songfestival te sturen. Of dat slim is valt te bezien: misschien is Even tot Hier juist wel zo leuk omdát het maar drie maanden per jaar te zien is.

Je ziet het nieuwe seizoen Even tot Hier vanaf 11 november op NPO 1.