Opgeluchte reacties na Televizier-Ring winst Even tot hier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opgeluchte reacties na Televizier-Ring winst Even tot hier
Even Tot HierOp1OphefJinek

Zucht van verlichting om Televizier-Ring voor Even tot hier

|
|

Laatste update:

Schande werd er van gesproken, dat er programma's genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring, die niet eens een miljoen kijkers scoorden. Het failliet van die prijs. Maar gelukkig liep het met een sisser af, tv-hit Even tot hier won gewoon. Tot grote opluchting van de vaste gezichten aan de talkshowtafels.

Lobbyprijs

Dat geldt bijvoorbeeld kijkcijferorakel Tina Nijkamp, die bij Op1 dacht dat "iedereen er heel blij mee is". Volgens Tina vreesden veel mensen dat De Bevers ook zou winnen, nadat ze enorm hadden gelobbyd voor hun nominatie. "Niet dus." Dat Even tot hier won is terecht zegt ze, ook al hadden De Bevers de beste en grootste campagne gevoerd.

Dat vond ook Linda de Mol-vijand Angela de Jong bij Jinek: "Ik vind Even tot hier een fantastisch programma en ik snapte niet dat ze niet al 25 prijzen gewonnen hadden."

 

Online campagnes

Radio-DJ Coen Swijnenberg, ook aan tafel bij Jinek, had er ook niet aan moeten denken dat een van de andere programma's won. "Begrijp me niet verkeerd, het zijn hartstikke leuke programma's. Ik moet echt lachen om De Bevers. En Het Jachtseizoen, die doen het heel goed, die werken keihard. Maar Even Tot Hier springt er natuurlijk met kop en schouders bovenuit."

Hij vindt het jammer dat de Ring zo'n campagneprijs is geworden. Met een online campagne weet je nooit wat er gaat gebeuren. "Dat is met de Radio-Ring ook een beetje zo. Maar winnen met 70 procent van de stemmen, dat is top."

Tv-fan Marc-Marie Huijbrechts vindt ook dat het verkeerd werkt. "Ik vind altijd dat je over 100 jaar terug moet kijken naar een lijst en dat je ziet waar wij het allemaal over hadden. En dat is Jachtseizoen, hoe mooi ook gemaakt, niet."

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder