Janine en Sander in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Janine en Sander in Boer zoekt Vrouw
Boer zoekt Vrouw

Waarom nam Boer zoekt Vrouw-Janine Sander toch weer terug?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boer zoekt Vrouw komt niet meer op tv en dat betekent dat de boeren én kandidaten massaal boekjes opendoen - dingen spoilen kan tenslotte niet meer! Zo ook schapenboerin Janine, die openhartig vertelt over waarom ze Sander tóch terugnam na een korte break-up.

Janine en Sander

Janine en Sander wandelden afgelopen zondag hand in hand de Boer zoekt Vrouw-reünie binnen. Een grote verrassing! Dat deze twee elkaar toch vonden, had zeker niet iedereen verwacht. Het ging ook allemaal niet vanzelf, gaf Janine eerlijk toe. Ze maakte het zelfs even uit met Sander, om 'm daarna toch weer met open armen te ontvangen. Hoe komt het dat de liefdesvlam alsnog in de pan sloeg? 

Janine doet boekje open

Dat vertelt de Limburgse BzV-ster in een interview op de Boer zoekt Vrouw-site. "Ik heb toen rustig de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en echt goed na te denken. De druk is er dan af, en het ‘moeten’ ook. En dan ga je elkaar toch missen en je blijft elkaar wel spreken", legt Janine uit.

Rustig aan

Toen jumpten ze niet meteen vol op the other, zoals de veelbesproken kandidaat Rob zou zeggen, in tegendeel zelfs. "Vanaf toen hebben we het gewoon rustig opgebouwd. Niet elkaar meteen drie dagen achter elkaar zien, maar gewoon één dag. En dat werkte gelukkig heel goed!"

Limburg en Friesland

Het liefst zien de twee elkaar elke week - logisch als je kneiterverliefd bent. Gelukkig voor Janine vindt de Friese Sander Limburg wel lekker. "Dat bevalt hem volgens mij wel. Haha. Ook al zijn wij Limburgers wel heel anders. Ze hebben het wel eens over stugge Friezen, maar dat is Sander helemaal niet. Onze familie is wat meer op de achtergrond en Sander is juist heel open, druk en enthousiast."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder