Vroemm! Bulderende motoren in eerste trailer Mayans MC

Vroemm! Bulderende motoren in eerste trailer Mayans MC

Sons Of Anarchy-fans moeten even goed opletten! FX heeft een trailer van de spin-off-serie Mayans MC online geknikkerd. Ruim baan voor de latino-bikers!

Het leven van E.Z. Reyes (J.D. Pardo) wordt totaal overhoop gegooid door het gewelddadige Galina- drugskartel. Hij belandt in de gevangenis, en verlaat de nor als ‘prospect’ van de Mayans-motorclub. Samen met zijn vader (Edward James Olmos) smeedt hij een plan om wraak te nemen. Hiervoor moet hij wél opklimmen binnen de bende, en dat lukt niet als je een lieverdje bent!

Mayans MC is de langverwachte opvolger/spin-off van het misdaaddrama Sons Of Anarchy. Net als Sons Of Anarchy is Mayans MC bedacht door Kurt Sutter. Voor het verhaal kreeg hij hulp van regisseur/ex-bendelid Elgin James.

Omdat de Mayans een vaste waarde in Sons Of Anarchy waren, zijn er genoeg lijntjes naar het verhaal van Jax Teller. Marcus Álvares (Emilio Rivera) keert sowieso terug. Na de gebeurtenissen in Sons Of Anarchy lijkt hij nu gepromoveerd tot voorzitter van de héle Mayans-club.

Het eerste seizoen kent tien afleveringen, en gaat op 4 september in première op de zender FX. Wanneer Mayans MC in Nederland te zien is, is nog niet bekend.