Bridget Maasland en André Hazes samen op Instagram

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland en André Hazes samen op Instagram

Vriendin Bridget Maasland denkt dat ze André Hazes niet vertrouwt

|
|

Laatste update:

Een 'vriendin' van Bridget Maasland klapte deze week anoniem uit de school over de veelbesproken relatie met André Hazes. Volgens deze vrouw vertrouwt Bridget haar nieuwe liefje niet zo. 

André en Bridget dragen sinds kort matchende kettinkjes en daarom maken wij ons dus hélemaal geen zorgen om hun relatie. Toch vond roddelblad Weekend deze week een 'vriendin' van Bridget bereid om wat pikante uitspraken te doen. We wisten al dat Hilversum een slangenkuil was, maar als je zelfs binnen je eigen inner circle niet meer veilig bent... Arme Bridget!

'Ze vertrouwt hem niet'

Laatst trakteerde André zijn insta-volgers op een filmpje waarin we zien hoe Bridget hem een verrassingsbezoek brengt op zijn hotelkamer in België. Daar verblijft de volkszanger na de opnames van The Voice Senior (hij is één van de nieuwe coaches!). "Ik vermoed dat zij het allemaal toch niet zo vertrouwde en met eigen ogen wilde zien dat André daadwerkelijk alleen sliep op zijn kamer." Of het was natuurlijk gewoon een oprecht verrassingsbezoek, laten we dat vooral niet vergeten!

Vertrouwensprobleem?

Maar nee: de 'vriendin' blijft volhouden dat Bridget haar André niet vertrouwt en dat ze daarom een oogje in het zeil houdt. "Ze zorgt er op een onopvallende manier steeds voor dat ze toch in de buurt is." En deze onbekende vrouw denkt tevens dat 'Brazes' niet lang bij elkaar blijft. Want: "Ze kan moeilijk de rest van hun relatie overal mee naartoe gaan."

Lees verder