Voortbestaan tv-serie Lethal Weapon onzeker

Veronica Superguide logo
Voortbestaan tv-serie Lethal Weapon onzeker

Voortbestaan tv-serie Lethal Weapon onzeker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De dramaserie Lethal Weapon is niet alleen kijkcijfermatig een groot succes, ook internationaal doet de Amerikaanse serie het meer dan prima. Een derde seizoen lijkt dan ook logisch, maar er zijn wat probleempjes met de cast.

Clayne Crawford, één van de twee hoofdrolspelers van de serie, zorgt namelijk voor zovéél ontevreden collega's op de set dat de producenten er aan denken om 'm voor het derde seizoen als Martin Riggs te vervangen. Een vrij drastische en ongebruikelijke stap in tv-land.

Crawford zou volgens Deadline al meerdere keren zijn geschorst vanwege het creëren van een vijandige omgeving in de studio's van Lethal Weapon. Die situatie is zo enorm uit de hand gelopen dat een aantal leden van de cast en crew zich niet meer veilig om de acteur voelen tijdens de opnames. FOX en producent Warner Bros weigeren vooralsnog elk commentaar, dus dit verhaal krijgt ongetwijfeld een staartje.

Lethal Weapon (gebaseerd op de gelijknamige filmreeks) draait om ex-Navy SEAL Martin Riggs die, nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind had verloren, verhuisde naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier werd hij gekoppeld aan de ervaren Roger Murtaugh, die herstellende was van een hartaanval. Een nieuwe aflevering is elke zondagavond om 20:30 uur bij Veronica te zien.

Lees verder