Monique uit Married at First Sight 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique uit Married at First Sight 2021

Volgers MAFS-Monique maken zich zorgen: 'Is het uit?'

|
|

Laatste update:

Begin deze maand schreeuwde Monique uit het afgelopen seizoen Married at First Sight van de daken dolverliefd te zijn. Niet op haar ex-man Aron, maar op een man die 'volkomen onverwacht' in haar leven kwam. Het is alleen de vraag of deze liefde lang heeft standgehouden...

Terwijl fans alle hoop hadden dat Monique en Aron weer bij elkaar kwamen, maakte Monique begin april een einde aan de geruchten.

Geloof in de liefde weer terug

"Dit is de man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is, alle aandacht geeft, enorm lief voor me is en de man die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag laat fladderen", schreef ze bij een knusse foto van de twee. En ook twee weken later was die liefde nog lang niet bekoeld. Maar wat zien we nu: de liefdesbetuigingen én de man in kwestie zijn compleet verdwenen op haar Insta!

Bezoekje van ex-man

En dan kreeg Monique gisteren ook nog eens bezoek... van Aron! "Onverwachts visite... Hoe maf(s) is dit", schrijft ze bij de onderstaande foto die dus wel op haar social media staat. De twee realitysterren hebben lekker bijgekletst.

Hé, hoe zit dit?

Dit stelt fans echter wel voor een vraagstuk. "En waar is de knappe man gebleven eigenlijk? Ik zie geen foto meer", schrijft een volger van Monique onder de foto met Aron. "Aangezien er niet één foto meer is van hen, weet je het antwoord al wel", reageert iemand daar weer op. Helaas blijft Moniques antwoord achterwege, dus voor nu blijft het bij vermoedens. Het kan immers ook gewoon zijn dat de twee in stilte genieten van elkaar.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder