Voldemort-film krijgt groen licht van Warner Bros.

Veronica Superguide logo
Voldemort-film krijgt groen licht van Warner Bros.

Voldemort-film krijgt groen licht van Warner Bros.

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor iedereen die de fan-made spin-off over Voldemort wel zag zitten: Warner Bros. heeft besloten om niet dwars te liggen.

Voldemort: Origins of the Heir

Vorige week lieten we je bovenstaande teaser al zien van Potterhead Gianmaria Pezzato's prequel over het leven van Voldemort. Hoewel pogingen van fans om spin-offs van hun favoriete films te maken vaak de grond in worden geboord door de rechthebbende partijen, is Pezzato al sinds de herfst van 2016 aan het werk met Voldemort: Origins of the Heir.

In de film beantwoordt Gianmaria een aantal brandende vragen: “Waardoor veranderde Tom Riddle in Voldemort? Wat gebeurde er echt op Hogwarts wanneer hij terugkwam? Er zijn wat hints in de boeken, maar die zijn nooit uitgewerkt in de bioscoopbewerkingen. Daarom wil ik het verhaal vertellen over de opmars van Voldemort, voor er ook maar sprake was van Harry Potter.”

Warner Bros.

Inmiddels is bekend dat Warner Bros. in eerste instantie de poot stijf hield, maar na gesprekken met Pezzato toch toestemming heeft gegeven om de film te verspreiden. Voorwaarde is, vanzelfsprekend zou je zeggen, dat Pezzato's Tryangle Films er geen geld mee verdient. Wat weer goed nieuws is voor jou: Origins of the Heir zal gratis worden uitgebracht op YouTube!

Pezzato verwacht binnenkort met de postproductie te beginnen en de film voor het eind van het jaar uit te brengen. We zullen je een seintje geven als het zover is.

Lees verder