Visagist verstoort live-uitzending Jan de Hoop

Door Robin Heerkens
Jan de Hoop

RTL Nieuws-kijkers begonnen hun dag met de slappe lach! In de uitzending van vanochtend liep één van de make-up-medewerkers doodleuk naar presentator Jan de Hoop voor een kleine touch up. Ze had alleen niet door dat hij op dat moment hartstikke live was!

"Oh, wat gezellig dat je even komt", zegt Jan tegen de vrouw die aan komt stormen met haar kwastje, "maar we zitten midden in de uitzending". Het allergrappigste aan deze blooper is dat de vrouw in kwestie eerst nog lijkt te denken dat Jan haar voor de gek houdt. 

Blooperkoning

De zeer ervaren RTL-presentator, al jaren een vaste waarde voor de zender, kon zijn lach niet inhouden. Maar toen de visagiste wilde poederen, zei Jan dat het toch echt serieus was. "Dit soort dingen gebeuren alleen hier", zei hij met een glimlach op z'n gezicht. En hoewel hij hier natuurlijk niets aan kon doen, is dit de zoveelste Jan de Hoop-gerelateerde blooper die we kunnen toevoegen aan zijn toch al zo grote oeuvre. Genieten!

Blooper van de buitenklasse

Het twitteraccount van de nieuwslezer deelde het fragment vanochtend zelf. "Een blooper uit de buitenklasse!", klinkt het. "Visagiste besluit Jan de Hoop bij te tippen tijdens uitzending. Tot hilariteit bij Jan en bij ons in de regie."