Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Villa Felderhof 2.0: datum Lago di Beau bekend!

|
|

Laatste update:

De talkshow van Beau van Erven Dorens ligt even stil, maar binnenkort keert de presentator tóch terug. In zijn Villa Felderhof-achtige programma Lago di Beau praat hij uitgebreid met BN’ers, in een ontspannen setting.

Afgelopen zomer maakte Beau van Erven Dorens via Instagram bekend wat zijn nieuwe programma Lago di Beau precies inhoudt. In de stijl van Rik Felderhof strijkt hij neer bij het Italiaanse Como-meer, waar hij wekelijks twee BN’ers ontvangt. Tijdens het luieren, eten en drinken ontstaan ontspannen, diepgravende gesprekken.

RTL heeft vandaag bekendgemaakt dat Lago di Beau vanaf 2 januari te zien is op RTL4. Elke zondag heeft Beau weer twee nieuwe gasten, vanaf 21:35 uur.

Beau versus Raven?

Beau van Erven Dorens maakte al eerder veel indruk met zijn talkshows en reportages, maar de kans is groot dat Lago di Beau behoorlijk onder het vergrootglas komt te liggen. Villa Felderhof was een extreem geliefd programma, en tegenwoordig boekt Raven van Dorst óók veel succes met het alternatieve Boerderij van Dorst.

Het tweede seizoen van Boerderij van Dorst is al aangekondigd, hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit tegelijkertijd met Lago di Beau verschijnt. Toch is het prima om twéé relaxte interviewprogramma’s te hebben, al was het alleen maar als vergelijkingsmateriaal.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Lago di Beau vanaf zondag 2 januari wekelijks op RTL4, vanaf 21:35 uur. In totaal duurt de reeks vier weken.

Lees verder