Viktor Brand uit Mr. Frank Visser doet uitspraak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Viktor Brand uit Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hilarisch: Viktor Brand reageert op date Martien Meiland en MAFS-Danny

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren deelde Martien Meiland een foto op Instagram waar de showbizzrubrieken nog weken mee vooruit kunnen. En dat spraakmakende kiekje is ook Viktor Brand niet ontgaan.

Dit weekend was Martien Meiland op stap met Danny uit Married at First Sight. Op Instagram was te zien hoe het tweetal genoot van cocktails op een terrasje. Natuurlijk wilden de fans meteen weten of er iets moois bloeide tussen de realitysterren. “Ik ga wel vaker met mensen wat drinken”, luidde echter de nuchtere reactie van Danny tegenover Shownieuws. Toch hopen veel mensen dat er stiekem meer aan de hand is… waaronder Viktor Brand!

‘Gezeur’

De foto van Martien Meiland en MAFS-Danny kan op talloze reacties rekenen, waaronder van BN’ers als Patricia Paay, Nicolette van Dam en First and Last-collega Britt Dekker. Maar met afstand de opvallendste reactie is afkomstig van Viktor Brand. Onder het kiekje van het samenzijn schrijft hij met een knipoog: “Leuk stel, haha. Dan ben ik van het gezeur af.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Onbeantwoorde liefde

De gepeperde reactie van Viktor Brand, die op het moment van schrijven al meer dan 3000 likes telt, komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Martien Meiland heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een oogje heeft op de rechterhand van Meester Frank Visser. Maar het lijkt er dus op dat die liefde voorlopig nog even onbeantwoord blijft…

Lees verder