Vierde seizoen voor misdaaddrama The Sinner

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vierde seizoen voor misdaaddrama The Sinner

Vierde seizoen voor misdaaddrama The Sinner

|
|

Laatste update:

Harry Ambrose keert terug! USA Network heeft aangekondigd dat misdaaddrama The Sinner een vierde seizoen krijgt. Bill Pullman zal weer te zien zijn als de gekwelde rechercheur Ambrose.

In The Sinner onderzoekt Harry Ambrose misdaadzaken die op het eerste gezicht een eitje zijn. Een vrouw die op klaarlichte dag iemand doodsteekt op het strand; een noodlottig verkeersongeval: fluitje van een cent voor de doorgewinterde agent. Al snel blijkt er véél meer achter deze simpele zaken te steken, en betreedt Ambrose een web van list, bedrog, religieuze sektes en gevaarlijke psychopaten!

The Sinner seizoen 4

The Sinner werd glorieus ontvangen, en wat eigenlijk een miniserie had moeten worden kreeg drie seizoenen, waarvan het laatste recent verscheen. Over het verhaal is nog weinig bekend, maar zeker is dat Bill Pullman weer te zien is al de doorgewinterde Harry Ambrose. In de vierde reeks leren we de drijfveren van de held een stuk beter kennen, zo maakt USA bekend.

De tv-maatschappij is eigenlijk aan het snoeien in de (dure) programmering, en schrapte onlangs nog series als Treadstone en The Purge. The Sinner is wereldwijd zó geliefd dat er dubbel op de detective wordt ingezet.

Wanneer het vierde seizoen van e spannende serie verschijnt is nog niet bekend: de eerste twee seizoenen zijn nu te zien op Netflix, en het derde verschijnt op 19 juni op het streamingplatform.

Lees verder