‘Blowende Donny' verbaast Vier Handen op Een Buik-kijkers

Vier Handen op een Buik
© BNNVARA

Het nieuwe seizoen van Vier Handen op Een Buik ging vanavond van start. Saar Koningsberger had heel wat te stellen met Mandy en Donny de ‘hobbyblower’.

In Vier Handen op Een Buik konden Mandy en Donny wel wat hulp gebruiken. Mandy is hoogzwanger, ze hebben allebei geen werk en Donny houdt héél veel van blowen. Saar Koningsberger, bekend van o.a. Westenwind en als VJ bij TMF, schoot te hulp!

In RTL Boulevard blikte Saar alvast vooruit op de aflevering. Mandy en Donny waren al eens in verwachting, maar verloren het kindje helaas tijdens de zwangerschap. Koningsberger: “Ze zijn allebei nog erg jong en de situatie is niet optimaal, maar het kindje is uit liefde gemaakt.” Saar was van plan om Mandy en Donny op een liefdevolle manier te coachen, maar dat lukt niet altijd: “Af en toe moet je met de zweep erover, anders verandert er ook niets.”

‘Blowende Donny' verbaast Vier Handen op Een Buik-kijkers

Mandy en Donny roken ondanks de zwangerschap nog steeds, ondanks meerdere pogingen om te stoppen. Donny steekt daarnaast ook regelmatig een jointje op: da’s iets waar Saar verandering in wil brengen. Donny was niet ongeïnteresseerd, maar had af en toe even een zetje nodig.

Kijkers maakten zich een béétje zorgen om het kindje: vooral waar ze na haar geboorte terecht zou komen. Waarom ligt de deur van de slaapkamer... ín de slaapkamer? En waarom waren de (groot)ouders nergens te bekennen met een paar keiharde wijsheden?

‘Blowende Donny' verbaast Vier Handen op Een Buik-kijkers

Donny had heel veel moeite om te stoppen met blowen. Het stoppen met roken lukte gelukkig wel, maar uiteindelijk wisselde hij de joint weer in voor de sigaret. Mandy stak van alle stress rond de geboorte óók weer een sigaret op.

‘Blowende Donny' verbaast Vier Handen op Een Buik-kijkers
‘Blowende Donny' verbaast Vier Handen op Een Buik-kijkers

Saar was door al het gestoomd een béétje teleurgesteld, maar zag gelukkig wel dat het kindje in een huis met héél veel liefde terechtkwam.

Vier Handen op Een Buik

Het nieuwe seizoen van Vier Handen op Een Buik begon dus alweer goed! De komende weken zullen o.a. Patty Brard, Kim Kötter en oud-hockeyster Ellen Hoog jonge gezinnen coachen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Vier Handen op Een Buik elke dinsdag vanaf 21:35 uur op NPO3.