Martien en Erica Meiland met verwarde vrouw

Veronica Superguide logo
Martien en Erica Meiland met verwarde vrouw

Kijkers verbaasd na verwarde vrouw in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De volledig in elkaar gezakte kasteelheer Martien Meiland en zijn vrouw Erica belandden in de Chateau Meiland-aflevering van gisteren in een hele vreemde situatie. Er dook opeens een verwarde Nederlandse vrouw op die ging kamperen op het kasteelterrein.

De Meilandjes, die het kasteel nog steeds hopen te verkopen, werden middenin de nacht uit hun bed gejengeld door de vrouw, die begon te zingen. Later bleek dat ze op het terrein bivakkeerde. Waarom, in hemelsnaam? Ze wilde dieren gaan tekenen en wilde De Meilandjes per se ontmoeten. Ook claimt ze dat ze 'via de tv' al eens heeft gepraat met Martien. 

De familie schiet te hulp

Martien en Erica vonden het uiteraard ook een hele gare situatie en lieten Nadège de politie bellen. Even later besloten ze om treintickets te kopen voor de vrouw. Zo kon ze weer veilig terug naar Nederland. De Meilandjes stapten zelf in de auto om de vrouw een lift te geven. Onderweg kwam ze dus met die gekke onthulling op de proppen. Dat ze via de tv met de fam kon... communiceren. Erica grapte ook nog dat het dan wel een 'smart-tv' zou zijn. Al met al een hele gekke situatie dus.  

Vreemde vogel

De reacties op twitter lopen nogal uiteen. De ene kijker vindt het allemaal best wel vaag en eng, de ander wijst weer op de Meilandjes zelf. Die gaven op een gegeven moment zelfs hun 06-nummer aan de verwarde vrouw. Al kunnen sommige fans het ook wel weer waarderen dat de fam zich over zo'n psychisch instabiele vrouw ontfermt. "Ze gaan wel heel humaan om met hun ‘stalker’. Netjes hoor", klinkt het. De teneur op twitter: verbazing alom!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder