Linda Hamilton in Terminator Dark Fate

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda Hamilton in Terminator Dark Fate

Vervolg onwaarschijnlijk na floppen Terminator: Dark Fate

|
|

Laatste update:

Vorige week ging Terminator: Dark Fate in première. Maar afgaande op de eerste bioscoopresultaten wordt de belofte ‘I’ll be back’ voorlopig niet ingelost.

Teleurstellend

Het leek zo mooi: Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton die sinds Terminator 2: Judgment Day weer het scherm deelden, James Cameron terug aan het roer als producent en Tim Miller (Deadpool) in de regiestoel. Maar dit dreamteam was toch niet voldoende om de mensen afgelopen weekend massaal naar de bioscoop te lokken. In Amerika bracht de film in het openingsweekend een teleurstellende 29 miljoen dollar op. Aangezien Dark Fate 185 miljoen kostte om te maken, stevent de film volgens vakblad Variety op een verlies af van minstens 120 miljoen dollar!

Explosief

Terminator: Dark Fate had de serie weer nieuw leven moeten inblazen, maar de kans dat de studio groen licht geeft voor een vervolg ligt voorlopig niet voor de hand. Best jammer, want wij omschreven Dark Fate als een waardig vervolg op T2: Judgment Day. Laat je dus niet beïnvloeden door de reeks waardeloze vervolgen die de afgelopen jaren werden uitgebracht onder de Terminator-vlag en pik deze explosieve actiefilm nog even lekker mee in de bios!

Lees verder